Προηγμένες αυτοκίνητες Υπηρεσίες

Τα σύγχρονα οχήματα έχουν έναν αυξανόμενο αριθμό υπολογιστών (ECU), προκειμένου να υποστηριχθεί η προηγμένη τεχνολογία. Υπάρχει ένας υπολογιστής (ελεγκτήσ) για σχεδόν καθένα από τα συστήματα στο σύγχρονο αυτοκίνητο. Ο υπολογιστής λαμβάνει τις πληροφορίες από τους αισθητήρες και ελέγχει αναλόγως τη λειτουργία των συστημάτων.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους υπολογιστές στα αυτοκίνητα προέρχεται από την προσέγγιση οικολόγων.

Οι υπηρεσίες εργαστηρίων περιλαμβάνουν τα διαγνωστικά και τις επισκευές των ABS, των αερόσακων, του ECU, TCU, των αισθητήρων και του συστήματος ακινητοποίησης κινητήρα.

Ηλεκτρονικά συστήματα στα σύγχρονα αυτοκίνητα

Στη δεκαετία του '70 το EPA (αντιπροσωπεία προστασίας περιβάλλοντος) άρχισε τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για να μειώσει τα ποσά τοξικών αερίων και κατανάλωσης καυσίμων. Κατά συνέπεια, ο καταλυτικός μετατροπέας αναπτύχθηκε για να μετασχηματίσει τα τοξικά αέρια μη τοξικά. Μονάδες ελέγχου στο σύγχρονο όχημα
Ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

Οι κανονισμοί παίρνουν μόνο πιό σκληροί με το χρόνο και τα παραδοσιακά συστήματα δεν μπορούν να φθάσουν στις απαιτήσεις. Κατά συνέπεια, τα πιό προηγμένα συστήματα αναπτύχθηκαν για να ελέγξουν το μίγμα ακριβέστερα. Σήμερα, οι κατασκευαστές πρέπει να αντιμετωπίσουν τον ευρο- κανονισμό 5 μολυσματικών εκπομπών και μπορούν να επιτύχουν αυτό μόνο με την ολοκλήρωση των προηγμένων υπολογιστών ελέγχου.

Αν και τα αυτοκίνητα πρέπει για να είναι “φιλικότερα προς το περιβάλλον”, η ζήτηση για την καλύτερες απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση συνεχίζει. Με τη χρήση υπολογιστών, οι κατασκευαστές έχουν την ικανότητα ακριβώς στα συστήματα ελέγχου και βελτιστοποιούν αναλόγως τη λειτουργία.

Στείλετε τη μονάδα ζημίας, επισκευάζουμε και στέλνουμε.

Υπολογιστές & επικοινωνίες αυτοκινήτων

Εντούτοις, τα πιό ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα συστατικά σημαίνουν ότι τα συστήματα έχουν γίνει πιό περίπλοκα για να αναπτυχθούν, να διατηρήσουν και να επισκευάσουν επίσης. Κατά συνέπεια, υπάρχει μια ουσιαστική σημασία στις τεχνικές γνώσεις και τις ικανότητες προκειμένου να παρασχεθούν οι λύσεις για αυτήν την τεχνολογία.

ηλεκτρονικά συστήματα
Συστήματα αυτοκινήτων

Στα οχήματα’σήμερα s, οι υπολογιστές ελέγχουν όχι μόνο τη μηχανή, αλλά και την αυτόματη μετάδοση, το τιμόνι, τα συστήματα ασφάλειας, τα συστήματα ψυχαγωγίας, και τα λοιπά.

Τα συστήματα ασφάλειας, παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούν τους υπολογιστές και τους αισθητήρες που όργανο ελέγχου και στοιχεία διαδικασίας προκειμένου να ενεργοποιηθούν τα συστήματα κατάλληλα.

Η σταθερή επικοινωνία είναι ουσιαστική μεταξύ των συστατικών όλων των συστημάτων πάντα. Κατά συνέπεια, η κατοχή τόσων πολλών υπολογιστών καθιστά τα πράγματα πιό περίπλοκα, και μερικές φορές ακόμα και ευαίσθητος, τα οποία μπορούν να κάνουν εκείνα τα συστήματα τα επιρρεπή σε προβλήματα και να περιπλέξουν επίσης για να εντοπίσουν σε μερικές περιπτώσεις.

Το εργαστήριο προσφέρει τις επαγγελματικές διαγνωστικές και υπηρεσίες επισκευής.

Επαγγελματικές υπηρεσίες Διαγνωστικά

Υπάρχει μια τεράστια το σημασία στην ακρίβεια της διάγνωσης κατά αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Μια σωστή διάγνωση οδηγεί όχι μόνο στον τελευταίο στόχο - επισκευάζοντας τη δυσλειτουργία. Αλλά, είναι επίσης, στον τρόπο να κάνει έτσι, μπορεί να σώσει στον ιδιοκτήτη πολλές δυσχέρειες.

Επισκευή διακοπής του συστήματος
Επισκευή της διακοπής του συστήματος ταχύπλοων σκαφών εδάφους

Να εντοπίσει το πρόβλημα σωστά, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι μια πρόκληση και απαραίτητη για μια επιτυχή επισκευή. Μόνο με την αναγνώριση και την απομόνωση της ρίζας του προβλήματος, το πρόβλημα δεν είναι πιθανό να επανεμφανιστεί στο μέλλον.

Πολλές από τις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε ήταν εντοπισμένων ανεπιτυχώς πριν από σε μας.

Με τη γνώση, την εμπειρία και τον εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε επιτυχώς εκείνα τα αυτοκίνητα. Μόλις ξέρουμε την πηγή του προβλήματος, μπορεί να επισκευαστεί αρκετά γρήγορα.

Το εργαστήριο οχημάτων χρησιμεύει ως ένα κέντρο πληροφόρησης στους τομείς των συστημάτων ασφάλειας και αερόσακων αυτοκινήτων.

Ν. Eyal & εργαστήριο οχημάτων Co. ειδικεύεται στα ηλεκτρονικές διαγνωστικά και τις επισκευές συστημάτων.

Το εργαστήριο επισκευάζει όλους τους υπολογιστές αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένου: Μονάδες ελέγχου μηχανών (ECU), μονάδες ελέγχου μετάδοσης (TCU), σύστημα ακινητοποίησης κινητήρα, έλεγχος κλίματος, ταχύμετρα και επιτροπές οργάνων. Όπως και την αντικατάσταση αισθητήρων και την αναστοιχειοθέτηση υπολογιστών συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα.

Επιπλέον, επισκευάζουμε τους ελεγκτές ABS και τις μονάδες ελέγχου σταθερότητας και εγκαθιστάμε τους αερόσακους και τα προ-τενσηονερς ζωνών ασφαλείας.

Αυτόματο GLX Καταστήματα αυτοκινήτων
Φόρουμ αυτοκινήτων Ρόδες

Πίσω στην κορυφή Copyright © 2007 N. Eyal & Co. Επόμενο >>
Sitemap | Υπηρεσίες | Επαφή | Ιδιοκτήτες περιοχών | τηλέφωνο: 972-3-9526162 | Ν. Eyal & Co. | email: vehiclelab@bezeqint.net